ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ!!

Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2008
ΜΑΖΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ-ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ-ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ[!!] ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ!

ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1200 ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 12 ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ

ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9:30 ΤΟ ΠΡΩΙ.


(Το Συντονιστικό της Πορείας στα Διοικητηρια)

ΤΟ "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ" ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΩΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ.(Η πορεία φτάνει στην είδοσο του διοικητηρίου)

ΣΤΙΣ 11:10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΙΘΑΙΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ/ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!(Η πορεία κατευθύνεται συγκροτημένα απο την Κεντρική Πλατεία στο Αστυνομικό Τμήμα)

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΦΩΝΑΞΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ - ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ!


2) ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ - ΦΟΡΕΣΤΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!


3) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ - ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ!


4) ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ - ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!
(Η κεφαλή της πορείας σε καθιστική διαμαρτυρία έξω ακριβώς απο το Αστυνομικό Τμήμα)
ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΔΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ.
Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ : ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ - ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΝ!(ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ PANX ROMANA).

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΑΝΑ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΥΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: