ΕΚΠΟΜΠΗ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2009

"Παρελθόν"-Παρόν -Μέλλον. Το κύριο ερώτημα στην επόμενη εκπομπή.


Την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 4μ.μ η εκπομπή "Παρουσιάζοντας Αποκλίνουσα Συμπεριφορά Πυροβολήστε... Προαιρετικά" φτάνει στο τέλος της για το καλοκαίρι. Επέλεξα μαζί με τον σύντροφο που κάνουμε την εκπομπή να μεγιστοποιήσουμε την διάρκεια της από μία ώρα σε δύο.
Η κύριο θεματολογία θα αφορά την εξέγερση του Δεκέμβρη και τι την διαδέχτηκε εως σήμερα. Ποια είναι η γνώμη μας και η γνώμη σας για το μέλλον κτλ.

Για συντονισμό από Δράμα στο 92 Fm και από τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας στο www.hxo.gr(και play στον player που θα βγάλει πάνω δεξιά). Για περαιτέρω επικοινωνία μπορείτε να κάνετε add το msn (thugmkb@hotmail.com) που θα έχουμε ανοικτό κατά την διάρκεια τις εκπομπής.

Όλα αυτά την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 4 μ.μ.

2 σχόλια:

Αυτόχθονας είπε...

Χαθήκαμε φίλε. Εφυγα εγώ για λίγο καιρό απο τα μπλογκ και έχουμε πολυ καιρό να τα πούμε. Μου 'χες στείλει και μειλ κάποια στιγμή αλλά δυστηχώς δεν απάντησα.

Παρόλα αυτα ξεκίνησα τώρα μια καινούρια δουλειά και αν ψήνεσαι και έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά και πες μου την άποψη σου.

Τα λέμε!

logos_en_drasei είπε...

Ωραιο το ιστολογιο σου! Καλη συνεχεια! Σε προσκαλω κι εγω στο δικο μου. Ελπιζω να σου αρεσει και να παραμεινεις ως αναγνωστης. Θα χαρω πολυ!